Evenementen

Koningsdag 2020

 

Koningsdag 2020! Vandaag is er tijd voor quality time met het gezin. Wij hebben daarvoor een leuk foto + opdrachtenspel! Voor de jeugd is er een leuk fotospel. Wees creatief en veel plezier!

De foto's kunnen verstuurd worden naar: 06-21566774 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Er liggen geprinte versies bij de ingang van de Gavesuper. Deze is open tot 13.00 uur.

Onderaan deze pagina kun je de documenten openen. 

 


Thuis fit blijven?

Met de Bootcamp IN A BOX is er geen excuus meer! Alles om je thuis (binnen en/of buiten) eens lekker in het zweet te werken. De box bevat complete trainingsschema’s, alle attributen die je nodig hebt en diverse lekkere producten voor spierherstel en als heerlijke beloning. Er is een box voor volwassenen en een box voor de kids!

De kaartenset met oefeningen stelt je bovendien in staat om steeds een wisselend circuit te maken en om oefeningen te kiezen om aan een bepaald doel te werken, zoals bepaalde spiergroepen.   Daarnaast kunnen de oefeningen bijna overal uitgevoerd worden. Alle oefeningen worden uitgelegd op de instructiekaart en zijn ook als filmpjes te zien op ons YouTube-kanaal.  

 

 

 


 

 

Stay at home, play at home

 

Helaas is iedereen genoodzaakt om thuis te blijven door het Coronavirus. Dit houdt in dat er ook geen activiteiten gehouden worden in de Gaveborg. Wees niet getreurd, wij komen met Wordfeud waardoor u thuis nog actief bezig kan blijven. Wat is Wordfeud? Wordfeud is een online versie van scrabble die je vanaf thuis tegen mensen kan spelen.

 De app is makkelijk te downloaden en te installeren op uw smartphone of tablet. Het is te spelen op  een Android of Apple besturingssysteem en het is gratis. Ga naar de AppStore op uw tablet of smartphone en zoek op Wordfeud. Maak makkelijk en snel een account aan. Als de app eenmaal geïnstalleerd is kunt u bij het icoon van instellingen in de app controleren wat uw gebruikersnaam en e-mailadres zijn. Deze kunt u wijzigen wanneer u dat nodig vindt. Als u personen wil zoeken in de app klikt u op het plus icoon in de app, vervolgens kunt u de gebruikersnaam of e-mail van de betreffende persoon  invullen en uitnodigen voor een spel. 

Wilt u actief bezig blijven vanuit huis en lijkt het u leuk om dit tegen vrienden, bekenden of uit inwoners van Oostwold te spelen?  Stuur dan een mailtje met uw gebruikersnaam, naam en e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. zodat er een lijst met spelers uit Oostwold en omstreken gemaakt kan worden om tegen te spelen. Deze lijst wordt regelmatig bijgehouden en doorgestuurd.

Stay safe, stay at home and play at home.

 

 

 

 

 

Attachments:
Download this file (Foto spel.jpg)Foto spel.jpg[Foto spel leuk voor kinderen]1681 kB
Download this file (Foto+opdrachten spel.jpg)Foto+opdrachten spel.jpg[Foto opdrachten spel voor het gezin]2029 kB