GaveFitness

Fit en gezond, het kan in de Gaveborg!

Een fitnesszaal kan natuurlijk niet uitblijven in zo'n sportief complex als de Gaveborg. In de Gaveborg kan elke sporter en niet sporter dan ook terrecht voor activiteiten die ervoor zorgen dat je in een betere algehele conditie komt. Hieronder valt onder meer:

  • de groei van spiermassa (fitness in de vorm van 'bodybuilding'),
  • de verbetering van het uithoudingsvermogen (cardiofitness),
  • lenigheid,
  • snelheid en
  • coördinatie.

Voor deze vormen van fitness heeft de Gaveborg verschillende apparaten beschikbaar zoals diverse krachttoestellen, losse stangen en gewichten. Tevens staan er diverse cardiotoestellen, als fietsen, roeimachines, steps, crosstrainers en loopbanden.

De fitnesszaal is gelegen op de eerste verdieping van de Gaveborg.

Lid worden

Lid worden van de Gavefitness kan al voor: €20,--/maand, €40,--/kwartaal en €160,--/jaar. Door lid te worden van de GaveFitness kan je onbeperkt gebruik maken van de fitnesszaal in de Gaveborg.

Inschrijfformulieren

Inschrijven kan doormiddel van het inschrijfformulier in te vullen, deze kan ingeleverd worden bij de Gaveborg.

Inschrijfformulier GaveFitness maand of kwartaalabonnement.

Inschrijfformulier GaveFitness jaarabonnement.

Fit en gezond, het kan in de Gaveborg van Oostwold bij GaveFitness

Fit en gezond, het kan in de Gaveborg van Oostwold bij GaveFitness

Toegang

Nadat men lid is geworden kan door middel van een druppel, tijdens de openingstijden van de Gaveborg gebruik gemaakt worden van de fitness. De deur van de fitness gaat open met een druppel. Deze druppels zijn voor leden in de winkel op te halen tussen: 8:00 - 17:00. Na 17:00 kan de druppel afgehaald worden in het sportcafé. Het is belangrijk om na gebruik van de fitnessruimte deze netjes achter te laten en vervolgens de druppel weer in te leveren.

Tips en trucs
  • Goede warming/up en niet te zwaar beginnen
  • Als je nog weinig ervaring hebt met fitness of vragen hebt kun je altijd terecht bij de fitnessbegeleiders Joeri en Jannes. Als begeleiders raden wij aan een goede warming/up te doen.
  • Deze warming-up bestaat uit zeven minuten lopen op de loopband of fietsen op de fiets.
  • Zonder warming-up is de kans op blessures groot. Het lichaam en de spieren kunnen namelijk niet zo snel overschakelen van weinig belasting naar veel belasting,
  • Begin niet met heel veel gewicht op de apparaten, probeer het langzaam op te bouwen. Wanneer met een hoog gewicht begonnen wordt , is de kans op spierpijn groot en ook dit is niet goed voor de spieren.
Verbeterpunten

Als leden hebben jullie het recht om kritisch te zijn en dat vinden wij helemaal niet erg. Heb je verbeterpunten of tips? Wees niet bang deze te delen! Vertel het aan het beheer, Jannes of Joeri en wij zorgen dat het besproken wordt. Ook voor specifieke trainingsvragen of lidmaatschapsvragen kunt u contact met ons opnemen.

Meer informatie

Voor meer informatie, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.