Zaalhuur

Door de grote verscheidenheid aan ruimten in de Gaveborg zowel binnen als buiten, zijn de verhuurmogelijkheden enorm, de meeste ruimten en alle velden zijn dan ook te huur voor uw eigen trainingen, wedstrijden, evenementen en bijeenkomsten.

Zoekt u een locatie voor uw besloten feest, receptie, bijeenkomst of vergadering?

 In de Gaveborg kunt u zeker terecht met uw gasten. De Gaveborg heeft de beschikking over verschillende sfeervolle ruimten. Waaronder een grote zaal, sportcafé, soosruimte en verschillende vergaderruimten. Door middel van schuifwanden kunnen de ruimten aangepast worden naar elk gewenst formaat. De tafels en stoelen kunnen geheel naar uw wens worden opgesteld.

 Wij kunnen ruimtes aanbieden tot maximaal 250 zitplaatsen en maximaal 350 staanplaatsen.

voor enkele foto's van de verschillende ruimten.

Extra Faciliteiten

Naast de verschillende ruimten en velden die de Gaveborg te huur heeft, is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van een grote verscheidenheid aan spellen, sportatributen, multimediale hulpmiddelen en activiteiten:

Catering en Parkeren

Tijdens uw vergadering, bijeenkomst of feest kunnen er drankjes en hapjes geserveerd worden. Ook een lunch, buffet of barbecue behoren tot de mogelijkheden. Tevens kunnen uw gasten makkelijk en gratis parkeren op onze grote parkeerplaats. Meer informatie: .

Meer Huurmogelijkheden
Meer informatie

Voor meer informatie, een prijsopgaaf of andere vragen, kunt u altijd contact met ons opnemen via onze contactgegevens rechts.