• Gaveborg foto's

Nieuwsbrief 2017-03: Van het SDO-bestuur

Dagwinkel de Gavesuper OostwoldOostwold blijft door ontwikkelen!

De novemberuitgave van de nieuwsbrief is, vanuit de Stichting Dorpshuis Oostwold niet de meest spannende, voor de beheerders van de Gaveborg en de verenigingen is dit vaak even anders.

Het verenigingsleven, is na de vakantieperiode, weer op gang gekomen. Het jaarlijkse dorpsfeest, wat zich grotendeels in de Gaveborg  afspeelt, ontplooid zich als een leuke vaste activiteit binnen het dorp.

Dit alles laat zien waar we als klein dorp, met de omliggende dorpen, sterk in kunnen zijn. De Gaveborg ontplooit zich steeds meer als het ontmoetingscentrum voor de regio en is inmiddels een vaste waarde in Oostwold.

Oostwold blijft zich steeds maar ontwikkelen. Dit is te zien aan de actie voor de Fietsroute plus langs Oostwold en de woningbouw die in volle gang is. Niet alleen de bouw voor de Gaveborg, maar ook aan de Lageweg. De ombouw van de GaveSuper van “Attent” naar “Dagwinkel”, maar ook zeker de werkgelegenheid op het industrieterrein. Mooie en belangrijke ontwikkelingen voor ons dorp.

De GaveSuper, waar velen van jullie lid van zijn heeft na een wat minder jaar in 2016, in 2017 weer de weg omhoog gevonden. Belangrijk blijft dat  inwoners van Oostwold en omstreken ook het belang van de GaveSuper blijven inzien als onze gezamenlijke regionale dorpswinkel. 

Namens SDO, Stichting Dorpshuis Oostwold, veel leesplezier,

Joop van Schie, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.