• Gaveborg foto's

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de Gavebibliotheek

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de GavebibliotheekHOERA! De bibliotheek in MCO de Gaveborg bestaat 2 jaar!

Met de uitbreiding naar ruim 20 vierkante meter in mei jl. en een collectie van ongeveer 2.000 boeken, 300 dvd’s en 200 cd’s is er voor elk wat wils te leen.

GRATIS lenen kan door iedereen uit Oostwold en omgeving, zonder lidmaatschap of abonnement. Er wordt geen administratie bijgehouden en er is dus ook geen vaste termijn voor wanneer je het geleende weer terugbrengt.

Al het materiaal wordt door particulieren gedoneerd, waarvoor hartelijk dank!

Nieuwsbrief 2018-02: NIEUWS vanuit de GavebibliotheekOPROEP: Voor het verversen van de collectie is inbreng van met name boeken welkom. Uitzonderingen: verouderde boeken, encyclopedieën, atlassen, studieboeken en tijdschriften kunnen we helaas niet plaatsen.

De Gavebibliotheek is open als het MCO open is. Elke dag komen we langs om de kasten netjes te houden en om teruggebrachte en ingebrachte spullen op de goede plek te zetten. Voor vragen of opmerkingen kun je ons natuurlijk benaderen als we daar aanwezig zijn, of mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Veel lees-, kijk- en luisterplezier!