Oostwoldjers kom in actie op maandag 8 februari

gaveborg door naar volgende rondeMaandag 8 februari is het zover, de laatste activiteit waar wij als Oostwoldjers nog invloed op hebben om verkozen te worden als Appeltje van Oranje van het Oranje Fonds. Met slechts elf gekozen initiatieven van heel Nederland ligt dan de keus bij de commissie.
Maandag 8 februari hebben wij zodoende ieders hulp nodig wanneer het Oranjefonds langskomt. In en om de Gaveborg willen we graag veel vertier zodat we als klein dorp kunnen laten zien waar we groot in zijn...

Dus kom ook maandag 8 februari lekker aan de bar hangen, sjoelen, darten, kaartje leggen, oud Hollandsche spelen, fitnessen, korfbaltraining, voetbaltraining, biljarten, poolen, kleuren voor de kinderen, jeu de boulen of een andere activiteit.......of kom gewoon een bakkie drinken met een lekker gebakje om met ons het lustrum te vieren. De Gaveborg bestaat alweer 5 jaar!!....wij zien jullie graag maandag 8 februari De Gaveborg. Het is van 14:30 tot 17:00 maar ben je verhinderd? Later aansluiten kan ook. Tot de 8ste!!!!!!!!!!!!